Välkommen till vår nya webb

Nyheter Oktober 26, 2022

Nu lanseras vår nya webb med en utformning och ett innehåll som tagit fasta på den återkoppling som vi fått både från er som söker lokal, bostad och från er som bor hos oss.

Vårt mål är att hemsidan ska vara tydlig och enkel. Det ska vara enkelt att hitta rätt och våra absolut mest efterfrågade funktioner hittar du direkt under menyn:

Sök lediga lägenheter

Ställ dig i vår kö

Mina sidor för hyresgäst

Mina sidor för sökande

Tips & guider, vanliga frågor och svar

Vi rekommenderar dig att surfa runt och framför allt bekanta dig med innehållet under Kundservice. Vår förhoppning är att Tips & guider, Vanliga frågor och svar kommer vara till stor hjälp för dig.

Våra bostäder och våra lokaler

Under Våra bostäder och Våra lokaler beskriver vi vårt bestånd och här presenterar vi allt nytt som händer på våra orter.

Felanmälan

Det fina med Mina sidor är att det är en funktion som är i drift dygnet runt. För er bostadshyresgäster är felanmälan genom Mina sidor i princip alltid den snabbaste vägen för att din felanmälan direkt ska landa hos rätt person för åtgärdande.

Ett viktigt undantag finns och det är om det är ett akut fel, enkelt beskrivet, om det finns fara för fastighet eller människa, ring kundservice direkt. Är det utanför telefontid? Ring vår jour – telefonnummer finns under Kundservice och Felanmälan.

För övrigt så kommer webben fyllas på med mer bilder och planlösningar för våra nyproducerade hus och vårt frågebatteri med snabba svar kompletteras ständigt – allt utifrån det ni saknar svar på.

Finns det något du vill läsa mer om? Skriv gärna ned dina tankar och förslag till kundservice så hjälper du oss på vår väg med ständiga förbättringar.