Välbesökt visning av Talltitevägen 4

Nyheter April 8, 2022

Nu öppnas dörrarna till de nya lägenheterna på Talltitevägen 4 i Gällivare. LKAB Fastigheter bjöd in allmänheten till en öppen visning.

Lägenheterna på Talltitevägen 4 tillhör LKAB Fastigheters första nyproduktion där ingenting består av ersättningslägenheter, utan samtliga blir tillgängliga för allmänheten. Det innebär att nästan alla av bolagets hyresgäster har flyttat från Malmberget till sina nya ersättningsboenden. Nu är planen att fortsätta att utöka fastighetsbeståndet, som idag består av cirka 750 lägenheter.

– Äntligen får vi möjligheten att ha öppna visningar och bjuda in intresserade. Särskilt roligt är det att lägenheterna blir tillgängliga för allmänheten, säger Ellinor Gundmalm, bostadsförmedlare på LKAB Fastigheter.

Talltitevägen 4 består av 18 lägenheter fördelat på ettor, tvåor och treor. Under visningen den 7 april öppnades fyra lägenheter upp, varav en var möblerad. På plats fanns medarbetare från LKAB Fastigheter som svarade på frågor samt bjöd på kaffe och hembakt fika.

– Det har varit ganska mycket folk, men det har hållit ett jämt flöde. Vi har passerat 100 besökare nu under den första timmen, säger Ellinor Gundmalm.

Redan nu finns ett antal lägenheter tillgängliga på lkabfastigheter.se, och alla är välkomna att göra en intresseanmälan. Tilldelning sker enligt uthyrningspolicyn.