Jägarområdet Hyresrätt

Vargvägen

Vargvägen är ett villaliknande område med ett fåtal lägenheter i varje huskropp. De 14 husen har byggts på en sydsluttning och smälter fint in med omgivande bostadsområden samtidigt som siluetten av regementsområdet har bevarats.

Balkong/uteplats

Carport

Diskmaskin

Förråd inomhus

Parkeringsplats

Torktumlare

Tvättmaskin

Byggnadsår

2014

Antal lägenheter

46

Antal rum

3-4 r.o.k.

Storlek

82-90 kvm

Välkommen till Vargvägen

Lägenheterna på Vargvägen är ljusa och trivsamma med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Alla lägenheter är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare plus egen bastu. Det som framför allt ger ett mervärde är de väl tilltagna uteplatserna och balkongerna som inbjuder till sköna stunder utomhus. 

Våra olika lägenhetstyper på Vargvägen

Tvåplanshus model A

Antal rum

4 r.o.k.

Storlek

90 kvm

Hus A består av fyra lägenheter i varje hus med gemensam trappuppgång. Det finns totalt 20 fyror på 90 m2. Lägenheterna består av tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med en balkong eller uteplats. Det finns en mindre toalett och ett badrum med wc, dusch och bastu. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare ingår.

Suterränghus model B1, Övre plan

Antal rum

3 r.o.k.

Storlek

82 kvm

Det finns totalt 8 treor av typ 3. Samtliga är 82 m2 och placerade på övre plan i suterränghus B1. Lägenheterna har carport och egen ingång och består av två sovrum, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med balkong i anslutning till vardagsrummet. I badrummet finns toalett, dusch och bastu. Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Suterränghus model B1, Nedre plan

Antal rum

3 r.o.k.

Storlek

82 kvm

Det finns totalt 8 treor av typ 2. Samtliga är 82 m2 och placerade på nedre plan i suterränghus B1. Lägenheterna har carport och egen ingång och består av två sovrum, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med uteplats i anslutning till vardagsrummet. I badrummet finns toalett, dusch och bastu. Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Enplanshus model B2

Antal rum

3 r.o.k.

Storlek

82 kvm

Det finns totalt 10 treor av typ 4. Samtliga är 82 m2 och placerade i enplanshus B2. Lägenheterna har carport, egen ingång med uteplats i anslutning till entrén och består av två sovrum, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. I badrummet finns toalett, dusch och bastu. Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.