Heden Hyresrätt

Vägmästaren

Vägmästaren består av tre flerbostadshus i röd träfasad med loftgångar med tre till fem våningar. Husen är det mest centrala bostadsområdet i vårt bestånd i Gällivare. Härifrån är det nära till det mesta och bra kommunikationer finns. Lekplats för både små och stora barn, fin uteplats med grillmöjligheter, gemensam bastu med relax samt grönområden med buskar gör området familjärt och trevligt.

Balkong

Diskmaskin

Förråd inomhus

Gemensam bastu

Parkeringsplats

Byggnadsår

2022/2024

Antal lägenheter

59

Antal rum

1-4 r.o.k.

Storlek

41-93 kvm

Välkommen till Vägmästaren

Vägmästaren består av några olika lägenhetstyper. Ettor på 41m², tvåor i olika utföranden mellan 53-58m², treor på 67m² och fyror på 93m². Lägenheterna har stora fönster samt sidofönster vid lägenhetsdörr som ger ett fint ljusinsläpp. Parkettgolv i samtliga sovrum, allrum och hall. Alla lägenheter har minst en balkong och en del av dem har dubbla.

Kök/allrum med öppen planlösning, kök från Ballingslöv, diskbänk med en stor ho och diskmaskin.  Badrum med väggmatta/kakel och handfat med kommod. Fyrorna har två toaletter. Kombinerad torktumlare och tvättmaskin finns i alla lägenheter

I anslutning till bostäderna finns generöst med parkeringsplatser med motorvärmare samt besöksparkeringar. På innergården finns handikapp-, cykelparkering och miljöhus.