Lombolo Hyresrätt

Glaciären

Glaciären är ett område med gemytlig arkitektur och stora grönytor med närhet till både handelsområde och fritidsaktiviteter.

Balkong/uteplats

Diskmaskin

Förråd gård

Förråd inomhus

Motorvärmare

Parkeringsplats

Torktumlare

Tvättmaskin och torktumlare

Byggnadsår

2014

Antal lägenheter

30

Antal rum

3-4 rok

Storlek

79-95 kvm

Välkommen till Glaciären

Vårt blygsamma bestånd på Glaciären färdigställdes 2014. Glaciären, som ligger längst ned på Lomboloområdet, består av 30 lägenheter fördelat på fem tvåvåningshus. Fina gångstråk gör det trivsamt att strosa med barnvagn eller att rasta den fyrfota familjemedlemmen. Vintertid kan barn lätt hitta inbjudande backar för pulkåkning. Lombolospåret med dess populära motionsspår ligger i nära anslutning till en fin skoterled.

På gångavstånd finns förskolor, grundskola, livsmedelsaffär och pizzeria. Det tar omkring 20 minuter att promenera till Kirunas nya centrumkärna. Föredrar du att åka buss så ligger busshållplatsen precis i anslutning till kvarteret. 

Alla lägenheter har egen ingång med balkong och de är utrustade med disk-, tvättmaskin och torktumlare. Gavellägenheterna har bastu. Tio av lägenheterna har egna kök medan övriga tjugo har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På innergården finns det förutom lekplats även rymliga kallförråd.