Alla fastigheter

Här kan du se alla våra fastigheter i vårt bestånd

Pågående nyproduktion

Hyresrätt

Kompanigatan 7 – 9

Parhuset som byggs på Kompanigatan 7 – 9 ligger längst ned på en sluttning omgivet av andra nyproducerade villor och hyreshus.

Pågående nyproduktion

Hyresrätt

Husmor Essies väg 2 – 26, Kompanigatan 1 – 5

Kedjehusen som byggs på Husmor Essies väg 2 – 26, Kompanigatan 1 – 5 har totalt 16 lägenheter. De ligger längst ned på en sluttning omgivna av andra nyproducerade villor och hyreshus.

Hyresrätt

Blåmesgränd 3-5/Gråsparvgränd 6

Blåmesgränd 3-5/Gråsparvgränd 6 består av flerbostadshus i 3-4 våningar med träfasad.

Hyresrätt

Talltitevägen 4

Talltitevägen 4 består av ett modernt flerbostadshus i 3 våningar med träfasad.

Hyresrätt

Solbacken

Det eftertraktade området Solbacken består av flyttade äldre kulturhus från Malmberget. Här hittar man en blandning av lägenheter i allt från sekelskifteshus till 60-tals hus. Utemiljön på området har återskapats så långt det var möjligt för att efterlikna den fina, gröna och lummiga miljö som fanns på originalplatsen.

Hyresrätt

Genvägen/Malmvägen

Genvägen 17 – 23, Malmvägen 2 består av fem bostadshus i två våningar med träfasad.

Hyresrätt

Koskullskulle – äldre bestånd

Det äldre beståndet i Koskullskulle består av en blandning av parhus, småvillor och flerfamiljshus.

Hyresrätt

Gråsparvgränd 9-15

Gråsparvgränd 9-15 består av fyra flerbostadshus i fem våningar med träfasad.

Hyresrätt

Gråsparvgränd 1-7

Gråsparvgränd 1-7 består av fyra flerbostadshus i fem våningar med träfasad.

Pågående nyproduktion

Hyresrätt

Vägmästaren

Vägmästaren består av tre flerbostadshus i röd träfasad med loftgångar med tre till fem våningar. Husen är det mest centrala bostadsområdet i vårt bestånd i Gällivare. Härifrån är det nära till det mesta och bra kommunikationer finns. Lekplats för både små och stora barn, fin uteplats med grillmöjligheter, gemensam bastu med relax samt grönområden med buskar gör området familjärt och trevligt.

Hyresrätt

Granbacka – Nyare bestånd

De senast byggda husen på Granbacka består av tvåvåningshus med träfasad.

Hyresrätt

Granbacka – Äldre bestånd

Vi förvärvade bostadsområdet Granbacka för några år sedan och har sedan dess i olika etapper satsat på upprustning. De äldre husen på Granbacka består av tvåvåningshus med träfasad.

Hyresrätt

Bäckåsen 12-26

Bäckåsen 12-26 består av 8 suterräng villor. De flesta av dessa hus är byggda på 1960-talet.

Hyresrätt

Bäckåsen 1-8

Bäckåsen 1-8 består av tvåvåningshus med träfasad. Alla lägenheter har egen ingång med antingen en balkong eller uteplats beroende på våningsplan.

Hyresrätt

Humlevägen – Småhus

Bryggeribackens trevliga parhus och fristående villor har en utemiljö med gräsmattor och egna uteplatser som ger en känsla av att bo i ett eget hus. Planlösningarna skiljer sig åt, men den gemensamma nämnaren är den höga standarden.

Hyresrätt

Lägenheter på Maltvägen/Humlevägen

Bryggeribacken lägenheter består av åtta flerbostadshus i två våningar med träfasad.

Hyresrätt

Forsbacken 13-19

Forsbacken finns det fyra olika lägenhetstyper. Planlösningarna erbjuder annorlunda utformningar som ger karaktär och charm. Alla lägenheter är ljusa och har fina golv. 

Hyresrätt

Myråsen

Trevåningshuset på Myråsen har byggts som ett suterränghus för att passa på den kuperade tomten. Det byggdes i slutet av sjuttiotalet och har renoverats 2007.

Hyresrätt

Kulturhus på Maria Taavenikus gata

Till Maria Taavenikus gata 8 – 13 har några av Kirunas äldsta hus flyttats på grund av samhällsomvandlingen för att bevaras för kommande generationer.

Hyresrätt

Trähusen på Thule

Thuleområdet är ett område med mycket charm och stora grönytor.

Hyresrätt

Bläckhorn och 50-tals hus 

Bolagsområdet är ett område med gemytlig arkitektur och stora grönytor med närhet till både handelsområde och fritidsaktiviteter.

Hyresrätt

Glaciären

Glaciären är ett område med gemytlig arkitektur och stora grönytor med närhet till både handelsområde och fritidsaktiviteter.

Pågående nyproduktion

Hyresrätt

Kvarter Solgropen och Ledkrysset

I Kiruna byggs 208 lägenheter beläget mitt mellan stadskärnan och friluftslivet. Här bor du med härligt ljusinsläpp i ett barnvänligt område och närhet till både skolor, stadsliv och fritidsaktiviteter.

Pågående nyproduktion

Hyresrätt

Norra Stråket

I Kiruna byggs 227 lägenheter beläget mitt mellan stadskärnan och friluftslivet. Här bor du med härligt ljusinsläpp i ett barnvänligt område och närhet till både skolor, stadsliv och fritidsaktiviteter.

Hyresrätt

Gula raden

Dessa vackra kulturhus som nu har sin nya adress på Flyttleden 34-38, har av Kirunaborna fått smeknamnet Gula Raden när de målades om 1906. De är flyttade från utkanten av gamla centrum och har nu fått en plats i närheten av Kirunas nya centrumkärna.

Hyresrätt

16-mannabostäderna

De klassiska 16-mannahusen som bevarats för att de har ett kulturhistoriskt värde byggdes i början av 1900-talet. De är flyttade från utkanten av gamla centrum och har nu fått en plats i närheten av Kirunas nya centrumkärna.

Hyresrätt

Aili Kangas Gata 9

Här välkomnas du av en öppen och modern planlösning som ger ett fint ljusinsläpp och en inbjudande känsla.

55+ boende

Hyresrätt

Kulturvägen 1-3

Lägenheterna på Kulturvägen är +55-boenden. Det innebär att lägenheterna är tillgängliga för dig som är 55 år eller äldre.

Hyresrätt

Äldre fastigheter i Luossavaara

Det äldre beståndet på övre delen av Luossavaara är ett omtyckt område. Gårdsmiljön är trivsam med träd och stora grönytor där det också finns en nybyggd grillplats.

Hyresrätt

Lotten Erikssons gata

De fyra husen på Lotten Erikssons gata 51 -59 sitter ihop två och två. Fasadbeklädnaden består av värmebehandlad panel som har en jämn brun nyans, som om den lämnas obehandlad, med tiden blir silvergrå. Värmebehandlad panel är ett miljövänligt alternativ som har en hög motståndskraft mot röta.

Hyresrätt

Maria Taavenikus gata 12

Läget på sjuvåningshuset på Maria Taavenikus gata 12 bjuder på en fantastisk utsikt över fjällvärlden med Kebnekaises bergsmassiv på håll och på baksidan av huset ses slalombacken.

Hyresrätt

Terrassgatan 1, 7, 9

Terrassgatan 1, 7 och 9 har totalt 141 lägenheter. Dessa hus har fått nya fönster, ny ventilation, uppfräschade trapphus och trivsammare utemiljö. Nya balkonger och hissar har monterats på nästan alla äldre hus och under nästa år färdigställs den sista etappen plus att det kommer byggas fler motorvärmarplatser.

Hyresrätt

Terrassgatan 3, 5

De två nybyggda punkthusen på Terrassgatan 3 och 5 har sju respektive sex våningar med totalt 62 mindre men yteffektiva lägenheter.

Hyresrätt

Kaserngatan 16 – 18

Utsikten från Kaserngatan 16 – 18 bjuder på en vidsträckt vy över det nya Kiruna som växer fram med milsvid utsikt mot Jukkasjärvi.

Hyresrätt

Kaserngatan 4 och 8

Kaserngatan 4, 8 ligger vackert beläget på en höjd med fin vy över Kirunas blandade bebyggelse med Jägarparken precis utanför ytterdörren.

Hyresrätt

Vargvägen

Vargvägen är ett villaliknande område med ett fåtal lägenheter i varje huskropp. De 14 husen har byggts på en sydsluttning och smälter fint in med omgivande bostadsområden samtidigt som siluetten av regementsområdet har bevarats.