Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

På Talltitevägen 4 finns nu 18 nybyggda lägenheter i modern tappning med generös takhöjd och noga utvalda ytskikt. De väl tilltagna fönstren ger lägenheterna ett fantastiskt ljusinsläpp och flera av lägenheterna erbjuder en storslagen utsikt över skidbackarna och friluftsområdet. Bostäderna är också utrustade med bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. 

Bostäderna ligger i ett lamellhus på tre våningar med en kommersiell lokal på bottenplan. Lägenheterna är fördelade på två våningar och varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Redan i trapphuset välkomnas du av den magnifika utsikten mot Dundret genom fönstret som sträcker sig från golv till tak över över tre våningar. I huset finns också en nybyggd relaxavdelning med bastu, pentry och balkong som även den har en vacker utsikt över skidbackarna.