Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Glaciären, bostadsområdet som är perfekt för både barnfamiljer och hundägare då det är nära till förskola, skola, livsmedelsaffär, motionsspår och grönområden.

På Glaciären som ligger på bostadsområdet Lombolo har vi fem tvåvåningshus belägna mellan en förskola och ett äldreboende. Husen som vi byggt har en utformning som påminner om övriga hus på Glaciären för att göra området enhetligt.

Det är ett barnvänligt område med närhet till både förskola, skola och sporthallar. Det är gångavstånd till livsmedelsaffär och pizzeria. Här bor du nära naturen med grönområden, skoterled och elljusspår för både löpning och skidåkning. Bra bussförbindelser finns och hållplatsen ligger precis i anslutning till området.

Samtliga lägenheter har egen ingång och balkong. Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Gavellägenheterna  har även bastu. Till varje lägenhet finns egna kallförråd.

Läs gärna mer och kika i den broschyr som togs fram inför uthyrningsarbetet.

Broschyr Glaciären.pdf