Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Repisvaara - Gråsparvgränd 9 - 15

61 nyproducerade lägenheter på Gråsparvgränd 9-15 i Gällivare.

Fakta

• 61 st lägenheter fördelat på:

2 rum och kök – Boyta: 52,2 m² – 53,7 m²
3 rum och kök – Boyta: 66 m² samt 67,1 m²
4 rum och kök – Boyta: 84,5 m²

• Våningar: 4 våningar

• Information om lägenheten: diskmaskin, golvvärme i badrum, balkong, förberett för tvättmaskin, Telia öppen fiber – eget abonnemang krävs, hushållsel tillkommer.

• Områdesinformation: hiss finns, lägenhetsförråd vind, elektroniskt
passagesystem, gemensam tvättstuga, bastu på området.

Allmänt om Repisvaara

Repisvaara är ett helt nytt område där det totalt planeras för ungefär 1000 nya bostäder med en blandning av villor, bostadsrätter och hyresrätter.

LKAB Fastigheter har i dagsläget 149 färdiga lägenheter på Repisvaara och fler är under uppförande. Området ligger naturskönt med nära anslutning till skidanläggningen Dundret samt Hellnerstadion och med bekvämt gång-och cykelavstånd till Gällivare centrum. Bussförbindelse till området finns.

Husen, med allt från ettor till fyror, är fem våningar höga, har byggts med stommar av trä och har träpanel i olika dova och matta kulörer.

En ny gång och cykelväg samt skid-/skotertunnel har byggts under väg E45 för att förenkla tillgängligheten till och från Repisvaara. Gällivare kommun planerar för nytt äldreboende, dagis och grundskola i området.