Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Repisvaara - Gråsparvgränd 1 - 7

Illustration över nya hus

Repisvaara är ett nytt område i Gällivare under uppbyggnad där det planeras för cirka 1000 nya bostäder. På Repisvaara byggs en blandning av villor, bostadsrätter och hyresrätter.

LKAB Fastigheter har i dagsläget 88 färdiga lägenheter på Repisvaara och fler är under uppförande. Området ligger naturskönt med nära anslutning till skidanläggningen Dundret samt Hellnerstadion och med bekvämt gång-och cykelavstånd till Gällivare centrum. Bussförbindelse till området finns.

Husen, med allt från ettor till fyror, är fem våningar höga, byggs med stommar av trä och får träpanel i olika dova och matta kulörer.

En ny gång och cykelväg samt skid-/skotertunnel har byggts under väg E45 för att förenkla tillgängligheten till och från Repisvaara. Gällivare kommun planerar för nytt äldreboende, dagis och grundskola i området.

Se planlösningar här för de olika lägenhetstyperna:

BOFAKTAPLANER_4SPÄNNARE_181016.pdf

BOFAKTAPLANER_6SPÄNNARE_181016.pdf