Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Mina sidor och vår bostadsapp

Vi vill uppmuntra fler av våra besökare att använda Mina sidor och vår bostadsapp som har många användbara funktioner. Läs mer här!

MINA SIDOR

På "Mina sidor" kan du som hyresgäst enkelt se dina avtal och hyresavier, du kan också göra felanmälan samt anmäla tillfällig aviadress om du exempelvis ska resa bort en längre tid. Fördelen med att göra en felanmälan genom "Mina sidor" är att felanmälan direkt går in i vårt arbetsordersystem vilket gör att vi ännu snabbare kan åtgärda och återkoppla uppkomna fel. För dig som söker lägenhet används Mina sidor för att se lediga objekt och för att göra intresseanmälningar på de objekt du önskar.

Om du redan använder Mina sidor - Uppdatera dina uppgifter

Logga in på "Mina sidor" och kontrollera att de uppgifter du registrerat är korrekta, i synnerhet din e-postadress så att systemets inaktivitetsmeddelande når dig innan årlig gallring sker på grund av inaktivitet.

BOSTADSAPPEN

I vår "LKAB Bostadsapp" kan du hantera det mesta som även finns tillgängligt via "Mina sidor" på www.lkabfastigheter.se Anmäla intresse och svara på erbjudanden för en lägenhet, se information från oss när det gäller boendet, se den senaste hyresavin och göra felanmälningar. Allt detta via mobiltelefon eller surfplatta.
Om du inte sedan tidigare har åtkomst till funktionen "Mina Sidor" och appen "LKAB Bostadsapp" registrerar du dig genom att gå in på www.lkabfastigheter.se – Mina sidor – Kundanmälan.
Vid frågor rörande "Mina sidor", ta kontakt med Bostadsförmedlingen.