Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Viktig information gällande lägenhetsvisningar

För att förhindra smittspridning av Corona-viruset är det viktigt att vi i denna rådande situation visar hänsyn till varandra och tar ett ansvar och följer myndigheternas rekommendationer. Av den anledningen har vi sett över hur lägenhetsvisningar kan hanteras på ett så säkert sätt som möjligt.

När du som hyresgäst har sagt upp din lägenhet är du skyldig att visa den för bostadssökande som erbjudits den.

För att minska fysiska möten rekommenderas i det här läget alternativa lösningar. Genom att fota och filma lägenheten och vid behov prata över telefon med den som är intresserad av bostaden uppfyller du som hyresgäst din visningsplikt.

 
Vi som hyresvärd kommer när det är möjligt att förse intressenter med planritningar. (I några av våra äldre hus saknas korrekta ritningsunderlag).

 
I undantagsfall:

Om du som hyresgäst inte har möjlighet att själv fota och inte heller har någon som kan hjälpa till att vidarebefordra foton och film:

Visa enbart lägenheten om du inte har några symptom på hosta, feber, snuva eller ont i halsen. Under visningsbesöket – håll avstånd till varandra.

 
På samma sätt uppmanar vi våra bostadssökande att iaktta stor försiktighet vid lägenhetsvisning. Ställ in besöket om du har symptom och håll avstånd till varandra.

 

Tack för visad hänsyn!

 

LKAB FASTIGHETER AB

 

 

 

Bostadsförmedlingen