Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Extra trivsel på Kulturvägen

Samvarolokal Kulturvägen

Till +55 boendet i kvarter 4 på Kulturvägen i nya stadskärnan kommer hyresgästerna ha tillgång till samvarolokal, bastu med relax och en gästlägenhet.

Det är Anita Uusitalo som till vardags är koordinator på LKAB Fastigheter och fastighetsskötaren Sofi Björnström som har fått uppdraget att inreda lokalerna som inom kort kommer stå redo för användning.

– Det har varit otroligt roligt att få vara med och inreda de här lokalerna och jag hoppas att alla som bor i huset använder sig av de här fantastiska möjligheterna, säger Anita Uusitalo.

Lokal_Bostad_Samvarolokal_220523_0223_RGB.jpg

Bastu och relaxavdelningen ligger högst upp på sjunde våningen med utsikt över takåsarna. Relaxavdelningen är inredd med soffor och fåtöljer för att skapa en inbjudande stämning ute på den inglasade balkongen.

Samvarolokalen på våning sju är inredd med soffa och sällskapsytor samt ett stort matbord för tio personer inklusive porslin och allt annat nödvändigt som hör dukningen till. Lokalen kan hyras till allt från styrelsemöten till födelsedagskalas.

Uthyrningslägenheten är en etta med sovplats för två personer och matplatser för fyra personer. Lägenheten kommer finnas tillgänglig för de boende att boka när nära och kära kommer på besök.