Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Kvarter 4 mitt i centrum

Under våren 2022 stod lägenheterna i kvarter 4, mitt i Kirunas nya stadskärna färdiga. Här bor du i moderna lägenheter med pulsen från centrum precis utanför dörren och friluftslivet på bekvämt gångavstånd. 

Kvarteret ligger i nära anslutning till det nya stadshuset och har kulturhuset som närmsta granne, samtidigt som du bor ett stenkast från natur- och friluftsliv. 

 

 

Fakta kvarter 4

KULTURVÄGEN 1 - 3: +55-boende

Lägenheterna är tillgängliga för dig som är 55 år eller äldre. Lägenheterna har hög standard med inglasade balkonger i söderläge. Alla hyresgäster har tillgång till gemensam bastu med relax, en uthyrningslägenhet för gäster och en samlingslokal med pentry. 

Lokal_Bostad_Samvarolokal_220523_0223_RGB.jpg

Totalt 32 lägenheter:

13 st tvåor (63 - 66 kvm) och 19 st treor (72 - 79 kvm)

Lägenheterna är utrustade med kombitvättmaskin med torktumlare, diskmaskin och mikrovågsugn samt att det finns parkeringsplats med motorvärmare i parkeringsgarage (en per lägenhet).

På bottenplan finns: Fyra butikslokaler samta cykel- och miljörum.

 

AILI KANGAS GATA 9

Totalt 12 lägenheter:

10 st tvåor (54 - 65 kvm) och 2 st treor (72 kvm)

Gemensamma ytor: Tvättstuga, cykelförråd och miljöhus.

Lägenheterna är förberedda för tvättmaskin, diskmaskin finns samt att det finns parkeringsplats med motorvärmare i parkeringsgarage (en per lägenhet).

 

Läs mer kvarter 4 här: Broschyr Kvarter 4.pdf